FAQ

Saya mempunyai anak yang obesiti. Meskipun baru berusia 13 tahun, berat telah mencecah 80 Kg dengan ketinggian 120 Cm. Adakah produk Acai Berry ABC (ABABC) ini sesuai untuknya?
Puan boleh mencuba produk ini bagi menurunkan berat badan dan memecahkan lemak dalam badan anak puan, walaupun produk ini paling sesuai digunakan oleh individu yang berusia antara 18-60 tahun. 


Kenapa banyak keluar jerawat selepas makan ABABC?
Toksin yang dinyah keluar telah menyebabkan sesetengah individu berjerawat setelah mengambil ABABC namun peratusannya sangatlah rendah dengan nisbah 1:200.


Kenapa makan ABABC sudah 3 botol tapi badan tetap gumuk?
ABABC sukar bekerja sekiranya ada kafein dalam badan. Elakkan mengambil minuman atau makanan yang mengandungi kafein seperti kopi, teh, nescafe dan sebagainya kerana kafein akan melambatkan lemak pecah, dan menyebabkan pening kepala@migrain.Kenapa naik penimbang tapi berat tak turun-turun?
Cuba periksa seluar atau baju longgar tak? Sesetengah individu akan mengalami kesan yang berbeza. Berat tak turun tetapi seluar dan baju dah jadi longgar.Kalau makan ubat lain boleh tak makan ABABC?
Boleh, cuma jarakkan 7 jam. TAPI sekiranya anda makan@minum kalogen atau slimming produk yang lain, andah perlu ELAKKAN makan ABABC. Makan la produk slimming lain dahulu sampai habis baru order ABABC. Atau letak tepi dahulu produk lain, cuba makan ABABC dahulu.